Η Θεραπεία Αντιγήρανσης SUNEKOS με Αμινοξέα & Υαλουρονικό Οξύ

Θεραπεία Αντιγήρανσης SUNEKOS

Η αναζήτηση της νεανικότητας του δέρματος. Ανέκαθεν ήταν από τα κύρια μελήματα των αισθητικών ιατρών παγκοσμίως που δοκίμαζαν νέες φόρμουλες αντιγήρανσης.

Ως ιατρός με εμπειρία δέκα χρόνια στην αισθητική ιατρική είχα την τύχη να γνωρίσω στην Κύπρο στο Πανευρωπαικό Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής 2018 την πολλά υποσχόμενη μαγική φόρμουλα Sunekos.

Η οποία ένα χρόνο περίπου μετά βραβεύτηκε με το Beauty Safety Award 2019 ως πρωτοποριακό και καινοτόμο προιόν αντιγήρανσης.

Τι είναι το SUNEKOS;

Πρόκειται για μια μαγική φόρμουλα. Συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και αμινοξέα σε συγκεκριμένο συνδυασμό.

Μία αναλογία που υπόσχεται την δημιουργία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος στους ινοβλάστες που βρίσκονται στο χόριο.

Πρόκειται δηλαδή για τα κύτταρα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματός.

Πως λειτουργεί;

Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί μια «λίμνη ενυδάτωσης» όπου κολυμπούν οι ινοβλάστες του δέρματός μας.

Με την «κατάλληλη τροφή», τα αμινοξέα , να παράξουν κολλαγόνο τύπου Ι / ΙΙΙ και ελαστίνη.

Τα τελευταία αποτελούν δομικά συστατικά που προσφέρουν στήριξη και σύσφιξη στο δέρμα του προσώπου προκειμένου να επιτύχουν ένα liquid lift ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν εντυπωσιακά την υφή και χρώμα της επιδερμίδας προσφέροντας λάμψη και νεανικότητα που αντανακλά ακόμα και στο χρώμα της.

Τα 6 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται (λευκίνη, γλυκίνη, προλίνη, λυσίνη, αλανίνη και βαλίνη) στις πολύ υψηλές συγκεντρώσεις τους στην φόρμουλα Sunekos που περιέχονται ενεργοποιούν την νεοκολλαγογένεση και έτσι σιγά-σιγά το βιολογικό ρολοί της γήρανσης γυρνάει αρκετές φορές πίσω. Το αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς παραμορφώσεις και χωρίς κραυγαλές αλλαγές.

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη με την χρήση κάνουλας, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή ερεθισμούς ενώ ήδη από την πρώτη κιόλας θεραπεία ο ενδιαφερόμενος βλέπει μεγάλη αλλαγή στο δέρμα σου.

Total
0
Shares
Related Posts