Ανόρθωση και Σύσφιξη στη Στιγμή με την Τεχνολογία HiFu

Ανόρθωση και Σύσφιξη HiFu

Πρόκειται για μια επαναστική, μη επεμβατική μέθοδο σύσφιξης και ανόρθωσης του προσώπου. Στη στιγμή χωρίς νυστέρι αλλά με την βοήθεια της τεχνολογίας HiFu.

Το εντυπωσιακό του όνομα αποτελεί ακρωνύμιο του High Intensity Focused Ultrasound, δηλαδή υπέρηχος υψηλής έντασης εστιασμένος.

Υψηλή ένταση εννοούμε, υψηλή «δύναμη» προσεγγίζοντας υψηλές ενέργειες.

Εστιασμένος εννοούμε ότι οι υπέρηχοι μέσω ειδικής κεφαλής συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένο εστιακό βάθος μη τραυματίζοντας την εξωτερική στιβάδα ή τους περιβάλλοντες ιστούς.

Πρόκειται για υπερήχους τρίτης γενιάς με τους οποίους εκμεταλλευόμαστε τόσο την άμεση δράση των υπερήχων στην αλλαγή της χωροδιάταξης του ίδιου του κολλαγόνου μας αλλά και την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής νέου κολλαγόνου μέσω επιλεκτικού τραυματισμού στα διαφορετικά στρώματα του δέρματος , φθάνοντας βαθύτερα πέρα από κάθε τεχνολογία στο επίπεδο του SMAS!

Το SMAS αφορά την περιτονία που καλύπτει τους μύες του προσώπου.

Αποτελεί τον στόχο των πλαστικών χειρουργών για ένα σωστό και εντυπωσιακό χειρουργικό lifting.

Με την τεχνολογία HiFu δημιουργούμε νέο ιστό κολλαγόνου και ελαστίνης επάνω στην περιτονία.

Αυτή δηλαδή που θα αποτελέσει το υπόβαθρο για την ανόρθωση του προσώπου.

Αρκετοί προσπαθούν να συγκρίνουν την τεχνολογία αυτή με την ραδιοσυχνότητα του προσώπου.

Δεν έχει κανένα μέτρο σύγκρισης. Η δεύτερη φθάνει μόνο στο χόριο του δέρματός μας προκαλώντας απλώς αλλαγή της τρισδιάστατης δομής του κολλαγόνου μας.

Αυτό συρρικνώνοντάς το και όχι δημιουργώντας νέο φρέσκο κολλαγόνο.

Ειδικές κεφαλές 1.5 , 3 και 4.5 mm.

Προσαρμόζονται στα ανάλογα επίπεδα του δέρματός μας προκειμένου αναλόγως της ανατομικής εντόπισης να επιτύγχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σύσφιξης.

Total
0
Shares
Related Posts