Μαγειρεύετε; Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μαγειρεύει μια ξεχωριστή πατρινή συνταγή

Η αγαπημένη ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα και μίλησε για το metoo, για τις κακοποιητικες συμπεριφορές στο θεατρο και φυσικά για τον ρόλο της Λιλικας Καλλίτση

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μαγειρεύοντας με τον Σωτήρη Καραμιντζα αποκαλυψε πως λόγω κακοποιητικων συμπεριφορές είχε αποφάσισε για αρκετά χρόνια να εγκαταλείψει το θέατρο.

Σου έχει τύχει να περάσεις δύσκολα στο θέατρο σε κάποια συνεργασία σου;

Τώρα μου πάτησες τον κάλο πάρα πολύ δύσκολα έχω περάσει και για αυτό σταμάτησα το θέατρο. Και τώρα στην παράσταση που πρωταγωνιστώ (Πες μου οτι ειναι ψεμα. Επιχείρηση Ωρωπός-Θεατρο NOUS) ειμαι με ανθρώπους που τους γνωρίζω που τους ξέρω και περνάμε πάρα πολύ καλά.

Με όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έγιναν μέσα από το metoo για κακές συμπεριφορές πώς σου φάνηκε;

Εγώ αυτές τις συμπεριφορές τις έχω λουστεί

Η κωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος στο θέατρο. Όταν είσαι με μία πρωταγωνίστρια και εσυ της πάρεις το γέλιο δεν θα το καταπιεί, τοτε εσυ τελείωσες. Και όταν εσύ θα μιλάς επι σκηνής εκείνη θα σου λέει μία συνταγή μαγειρικής παράλληλα για να σου δείξει ότι ο κόσμος δεν ασχολείται μαζί σου, αλλού κοιτάνε! Δεν είχε το θάρρος να πάω στο καμαρίνι της να τα λύσω ήμουν μικρή.

Μετά ξέσπουσα σε εμένα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο και δεν τα έλεγα εκεί που έπρεπε.

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μίλησε και για τους ηθοποιούς που πλέον παρουσιάζουν αλλά και για τους ρόλους στην σειρά οι Σταβλοι της Εριετας Ζαΐμη που σήμερα λόγω της πολιτικής ορθότητας δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν στην τηλεόραση

Σήμερα πολλοι ρόλοι μέσα από το Στάβλους της Εριετας Ζαΐμη δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Για παράδειγμα ο ρόλος της διακορεύτριας ανηλίκων δεν θα μπορούσε να παίξει στην τηλεόραση.

Και τότε πώς προβάλλεται μέσα από το Μακεδονία tv ακόμα και τις πρωινές ώρες;

Δεν ξέρω, δεν το έχει πάρει χαμπάρι μάλλον η Πρωτοψάλτη ακόμα.

Ενώ για τους ηθοποιούς που πλέον γίνονται παρουσιαστές ειπε:

Έχουν μπει ξαφνικά όλοι οι έντεχνοι μέσα στην τηλεόραση και έχει γίνει…τέχνη η τηλεόραση. Ευτυχώς έζησα την χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης του δεκαετία του 90 τότε οι ηθοποιοί του θεατρού δεν ήθελαν να ακούν για τηλεόραση… τώρα η τηλεόραση έχει γίνει τέχνη!

Η εκπομπή “Μαγειρεύετε;” προβάλλεται μέσα από το YouTube

Total
0
Shares
Related Posts