Κρυοθεραπεία «FROTOX» που Λατρεύουν οι Celebrities του Hollywood

Αναφέρει ότι το μυστικό ομορφιάς της κρύβεται στην πρώτη ενέργεια που κάνει μόλις ξυπνήσει το πρωί: Καθαρισμός προσώπου και εμβύθυνση του σε ένα μπωλ με αρκετά παγάκια προκειμένου να αποφύγει το πρωινό πρήξιμο – κατακράτηση ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί μέσω της χαμηλής θερμοκρασίας να βάζει σε προσωρινή «χεμερία νάρκη» τους μύες του προσώπου της.

Pamela Anderson, Jessica Alba, Demi Moore, Jeniffer Aniston & Victoria Beckam είναι λίγες από τις star του Hollywood που δηλώνουν επίσης λάτρεις της κρυοθεραπείας επαναλαμβάνοντας την συνδυαστικά με τις υπόλοιπες θεραπείες λάμψης που ακολουθούν.

Τι είναι το FROTOX;

Το Frotox πρόκειται ουσιαστικά για μια κρυοθεραπεία προσώπου που της δόθηκε το ψευδώνυμο αυτό λόγω των συσφικτικών αποτελεσμάτων προκαλώντας ένα lift effect στο πρόσωπο σαν το Botox αλλά ταυτόχρονα συνδυάζει και καταπραυντικές ιδιότητες.

Δίχως να εμπλέκονται βελόνες και τσιμπήματα μέσω μιας ειδικής κεφαλής που εφαρμόζεται στο πρόσωπο πάνω από εμπλουτισμένες μάσκες υαλουρονικού οξέος ή αντίστοιχες κρέμες γίνεται μια σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος από περίπου 35 βαθμούς κελσίου στους -2 βαθμούς προκαλώντας με την διαδικασία αυτή σύσπαση των μυών του μετώπου και συνολικά του προσώπου κάνοντας μια μορφή cryo-lift και αντιμετωπίζοντας την χαλάρωση , αγγειοσύσπαση συρρικνώνοντας τα μικρά τριχοειδή του δέρματος , επιτρέποντας έτσι την μείωσης της ερυθρότητας και του οιδήματος ,ειδικά σε ενέσιμες θεραπείες , καθαρισμούς, διαμαντοθεραπείες αλλά και σε φλεγμονώδεις καταστάσεις όπως ακμή και ροδόχρου ακμή.

Aποτελέσματα

Λείανση και τόνωση της επιδερμίδας

Μείωσης διεσταλμένων πόρων

Μείωση ερεθισμού , φλεγμονών και αποκατάσταση

Βελτίωση μικροκυκλοφορίας του δέρματος και αποτοξίνωση

Μείωση οιδημάτων στην περιοχή των ματιών

Σύσφιξη προσώπου – βελτίωση λεπτών ρυτίδων και γραμμών

Η εμπειρία μου

Όπως σας έχω ξανααναφέρει ποτέ δεν προτείνω μια θεραπεία που εφαρμόζω αν δεν την έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος!

Αν και αγαπώ το κρύο πραγματικά η αίσθηση της θεραπείας δεν είναι σε καμία περίπτωση επώδυνη ή μη ανεκτή.

Η εφαρμογή γίνεται 10-15 λεπτά με κυκλικές ανωδικές κινήσεις στο πρόσωπο και κυρίως στο μέτωπο όπου μέσα στα πρώτα λεπτά συνηθίζεις την αίσθηση του πάγου στους -2 βαθμούς.

Η μάσκα που μπορεί να έχει εφαρμοστεί επάνω στο δέρμα ή αντίστοιχη κρέμα υαλουρονικού οξέος βοηθάει στο να μειωθεί η έντονη αίσθηση του ψυχρού και πραγματικά μετά από τα πέντε πρώτα λεπτά έχεις μια αίσθηση «μουδιάσματος» νιώθοντας τα φρύδια σου να ανεβαίνουν όλο και υψηλότερα και μύες να γίνονται ψυχρότεροι και εκεί άρχισα να καταλαβαίνω γιατί η θεραπεία ονομάστηκε “Frotox”.

Μπορεί να συδυαστεί με καθαρισμό – δερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία προσώπου και nanopeels καθώς και να εμπλουτιστεί η θεραπεία με την χρήση Led mask για ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου.

Κρυοθεραπεία FROTOX

Δεν έχετε παρά να έρθετε να την δοκιμάσετε !

Total
0
Shares
Related Posts