Σπέρμα σολωμού: Η θεραπεία που εχει τρελάνει του σταρς και λατρεύει η Τζ. Άνιστον

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ;

Το δοκίμασε πρώτη η Τζένιφερ Άνιστον στην Αμερική ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το έκανε viral στην Ελλάδα και Κύπρο μέσα σε ένα βράδυ! Περι τίνος πρόκειται όμως η θεραπεία αυτή που τρέλανε όλους τους διάσημους της εγχώριας showbiz που αναζήτησαν το μαγικό συστατικό της;

Πρόκειται ουσιαστικά για την θεραπεία των πολυνουκλεοτιδίων που αποτελούν τμήματα του DNA από το σπέρμα του σολωμού. Μετά από αρκετές μελέτες οι επιστήμονες κατάφεραν να αποδείξουν ότι το DNA του σολωμού όταν εγχύεται στις σωστές στιβάδες του δέρματός μας καταφέρνει να ενεργοποιεί δύο βασικές διεργασίες ανάπλασης.

Η πρώτη είναι η αγγειογένεση , δηλαδή η δημιουργία νέων μικρών αγγείων όπου ουσιαστικά αυξάνουν την αιμάτωση της επιδερμίδας και βοηθούν στην αποτοξίνωσή από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από το οξειδωτικό stress και επίσης στην αποσυμφόρηση της από την κατακράτηση υγρών. Οπότε ιδανική θεραπεία για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια!

Η δεύτερη διαδικασία που ενεργοποιείται είναι η νεοκολλαγογένεση! Με μυστικό μηχανισμό ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες της επιδερμίδας μας για παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα να απαλύνονται λεπτές ρυτίδες στα μάτια και όχι μόνο ! Ιδανικη θεραπεία για λεπτές γραμμές στο πρόσωπο αλλά και ουλές ακμής!

Το DNA του σολομού έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και συμβατό στον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες. Οι συνεδρίες της συγκεκριμένης θεραπείας είναι 3-4 χρόνο και έχουν διάρκεια μέχρι και 1 έτος! Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη θεραπεία ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν στην Κορέα όπου χρησιμοποιήθηκε για την επούλωση των εγκαυμάτων και ελκών με θεαματικά αποτελέσματα και ξαναήρθε την χρονιά που πέρασε στο προσκήνιο χάρη στις αισθητικές και όχι γευστικές επιλογές της γνωστής ηθοποιού!

Total
0
Shares
Related Posts