Νέο συνδυαστικό πρωτόκολλο mesopeel για λεπτές ρυτίδες και μαύρους κύκλους ματιών

Σίγουρα τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και της διάθεσης μας! Ένα κουρασμένο βλέμμα αντανακλάται στην περιοφθλαμική περιοχή με λεπτές ρυτίδες, μαύρους κύκλους, χαλαρό δέρμα, έλλειψη λάμψης.

Ένα πολύ όμορφο πρωτόκολλο (με έμπνευση από την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Παρίσι) είναι το mesopeel, συνδυαστικές δηλαδή θεραπείες peeling και μεσοθεραπείες ειδικές για τα μάτια. Αναλόγως του προβλήματος και με διάστημα επαναλήψεων ανά 2 εβδομάδων μπορούμε μέσα σε 4-6 συνεδρίες να επιτύχουμε ένα πολύ λαμπερό βλέμμα χωρίς πόνο ή μελανιές.

Αναλυτικά για το peeling:

 

Ο μαγικός συνδυασμός οξέων φρούτων μπορεί να φέρει μαγικά αποτελέσματα συνδυάζονας συστατικά που μειώνουν την υπεμελάγχρωση (την μεγάλη παραγωγή μελανίνης περιοφθαλμικά που δίνει το σκοτεινό χρώμα στα μάτια μας) αλλά και συστατικά που αυξάνουν την παραγωγή του υαλουρονικού οξέος και των δομικών συστατικών του δέρματός μας, κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο μυστικός συνδυασμός οξέων φρούτων μπορεί μέσα σε 3 λεπτά να τονώσει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή την λάμψη του βλέμματός μας χωρίς ερεθισμούς και παρενέργειες.

 

Αναλυτικά για την μεσοθεραπεία:

 

Tα βιομιμητικά πεπτίδια που αντιγράφουν ιδιότητες των δικών μας πεπτιδίων είναι πια το μέλλον της αντιγήρανσης. Τοποθετώντας τα σε συγκεκριμένο συνδυασμό ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης των ινοβλαστών μας για να μειωθούν οι λεπτές ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών. Όταν μάλιστα το κοκτέιλ αυτό ενισχύεται με βιταμίνη C που έχει λευκαντική δράση και με εκχυλίσματα αγκινάρας & ginkgo biloba που έχουν αποσυμφορητική δράση τα αποτελέσματα είναι μαγικά! Βασικό συστατικό του κοκτέιλ μεσοθεραπείας ματιών και εδώ είναι το υαλουρονικό οξύ που προσφέρει την ενυδάτωση και δημιουργεί το κατάλληλο μικροπεριβάλλον για να ξεκινήσει μια διαδικασία αναγέννησης της περιοχής των ματιών.

 

Total
0
Shares
Related Posts
Read More
1

Microgold 24k Fine Touch

Θες να αποφύγεις τις πολλαπλές αισθητικές θεραπείες; Το Microgold Fine Touch έρχεται να σου χαρίσει μέσα σε μια…