Ενέσιμο Κολλαγόνο: Νέο Πρωτόκολλο Αντιγήρανσης. Καταπολμά Ρυτίδες Και Χαλάρωση

Τι είναι το Κολλαγόνο;

Ενέσιμο Κολλαγόνο. Νέο Πρωτόκολλο

Το κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτείνη για την σύνδεση των ιστών.

Είναι υπεύθυνη στο να

διατηρείται η σταθερότητα του δέρματος

η απόχρωσή του και

ο όγκος του

κάνοντας την χρήση του στην κοσμητική ιατρική ως το ιδανικό όπλο αντιγήρανσης.

την επούλωση δερματικών ελκών, ανοιχτών τραυμάτων και ουλών.

Συνεδρίες & Πρωτόκολο

Ακολουθώντας ένα ιταλικό πρωτόκολλο με 3 συνεδρίες ανά 15 ημέρες για το πρόσωπο και 1-2 συνεδρίες ανά μήνα για το σώμα, μπορείτε γρήγορα και άμεσα να δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από 10-14 ημέρες από την εκτέλεση της πρώτης θεραπείας και με εγγύηση αποτελέσματος δώδεκα έως δεκαοχτώ μήνες.

Η αντίδραση του δέρματος ποικίλλει από άτομο σε άτομο , σε ορισμένες όμως περιπτώσεις η βελτίωση του δερματος μπορεί να διαρκέσει και χρόνια.

Αποτέλέσμα Θεραπείας

Ο Eddy Emilio, διευθυντής της εταιρίας Vida Aesthetics, που έχει την πρωτοποριακή θεραπεία, δήλωσε: “Η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε πρωτεΐνη από τους τένοντες του αλόγου οπωσδήποτε ξαφνιάζει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι το μέλον της αντιγήρανσης.

Ήδη γιατροί, που άρχισαν να χρησιμοποιούν το προϊόν, κάνουν λόγο για εκπληκτικά αποτελέσματα και για χρήση σε πολλά σημεία, που μπορεί να βελτιωθούν ενώ δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες”.

Ενέσιμο Κολλαγόνο. Νέο Πρωτόκολλο

 

Ιδανικό για αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και στις παρειές, βελτιώνει τον όγκο του προσώπου, αναζωογονεί τον λαιμό και το ντεκολτέ ενισχυοντας την παραγωγή ελαστίνης, δημιουργεί πιο σταθερή επιδερμίδα με άμεση βελτίωση στην ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος.

Τέλος, βελτιώνει την εμφάνιση ουλών από ακμή, ραγάδων και χαλάρωσης.

 

Total
0
Shares
Related Posts