Η Νέα Θεραπεία Oxygeneo Εμπνευσμένη από τις Ιαματικές Πηγές

Θεραπεία Oxygeneo

Η τεχνολογία Oxygeneo Super Facial είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης που ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό του οργανισμού.

Διοχετεύει οξυγόνο στην περιοχή εφαργμογής της θεραπείας , ενεργώντας σαν τις φυσικές ιαματικές πηγές.

Πρόκειται για έναν μοναδικό «τριπλό» καθαρισμό του προσώπου που μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες αντιγήρανσης αλλά και λεύκανσης ανάλογα των συστατικών που χρησιμοποιούνται σε κάθε θεραπεία.

Πρώτη Κεφαλή

Συγκεκριμένα η πρώτη κεφαλή έχει τριπλή δράση με απολέπιση, με θρέψη και οξυγόνωση του προσώπου.

Η κάψουλα Capsugen , η οποία είναι ατομική για κάθε ασθενή, απολεπίζει την ανώτερη στιβάδα του δέρματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα, λειαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Η κάψουλα αυτή μπορεί να περιέχει είτε αμινοξέα με υαλουρονικό οξύ για αντιγήρανση ή λευκαντικές ουσίες για αντιμετώπιση μελάσματων και δυσχρωμιών (πανάδων).

Με κυκλικές κινήσεις επάνω στο πρόσωπο και αφού έχει εφαρμοστεί ένα αντίστοιχο τζελ με συστατικά ίδια με της κεφαλής απελευθερώνονται φυσαλίδες διοξειδίου στην επιδερμίδα που αντιδραστικά το δέρμα αυξάνει την αιμάτωση στο πρόσωπο (υπεραιμία) προκειμένου να σταλθεί αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στην περιοχή.

Άμεσα μετά την θεραπεία ενώ η ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων έχει ορατά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα μέσω της κεφαλής και του ειδικού τζελ απελευθερώνονται πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που απορροφώνται από την επιδερμίδα για θρέψη των λεπτών ρυτίδων και αντιμετώπιση των δυσχρωμιών.

Επίσης διαθέτει κεφαλή ραδιοσυχνότητας TriPollar που θερμαίνει στοχευμένα σε βάθος στους ιστούς και προκαλεί σύσφιξη του δέρματος αλλάζοντας την τρισδιάστατη δομή του κολλαγόνου.

H κεφαλή υπερήχων προκαλεί δονήσεις που αυξάνουν την διαπερατότητα της κεράτινης στιβάδας με αποτέλεσμα να αυξάνουν την διείσδυη των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που έχουν εφαρμοστεί στην επιδερμίδα από το πρώτο στάδιο.

Total
0
Shares
Related Posts