Διάσημες Κυτταροθεραπείες Διασήμων

Διάσημες Κυτταροθεραπείες Διασήμων

Στην ελβετική Ριβιέρα. Δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Le Lac υπάρχουν 12 κλινικές για αισθητικές επεμβάσεις.

Κάποιες από αυτές εξειδικεύονται στην αντιγήρανση με ενδοφλέβιες εγχύσεις βλαστοκυττάρων από τον πλακούντα ειδικής κατηγορίας μαύρων προβάτων!

Στις κλινικές αυτές, η «περιποίηση» γίνεται έτσι ώστε ουδέποτε ένας πελάτης συναντά άλλον πελάτη.

Η αναζωογόνηση στοιχίζει τουλάχιστον 15.000 ευρώ την εβδομάδα.

Από την δεκαετία του 1930 την προτιμούν πολλοί γνωστοί άνδρες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, εκκλησιαστικοί ιεράρχες και μεγάλοι κινηματογραφικοί αστέρες!

Ωστόσο είναι αδύνατο να δημοσιοποιηθεί κατάλογος των πελατών των κλινικών αυτών, καθώς τα ελβετικά κέντρα που εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη θεραπεία τηρούν πλήρη εχεμύθεια.

Προϋπόθεση, άλλωστε, απολύτως απαραίτητη για τη φήμη τους.

αδένων του κατά την διάρκεια της επέμβασης αφαίρεσης θυρεοειδούς.

Καθ’οδόν για το νοσοκομείο, ο Niehans παρέλαβε τους παραθυεοειδείς αδένες ενός πρόσφατα σκοτωμένου μοσχαριού. Όταν συνειδητοποιήσε ότι δεν είχε χρόνο να κάνει μεταμόσχευση οργάνων, έφτιαξε ένα διάλυμα με κύτταρα παραθυροειδούς του μοσχαριού και προχώρησε σε ενδοφλέβια έγχυσή τους στον ασθενή όπου σταμάτησαν όχι μόνο οι σπασμοί αλλά συνέχισε να ζει για πολλά ακόμα χρόνια μέχρι τα 90 του.

Πως «λειτουργεί» η κυτταροθεραπεία;

Οι περισσότεροι θεραπευτές θεωρούν ότι τα κύτταρα είναι «ειδικά» του οργάνου και όχι «ειδικά» του είδους ύπαρξης.

Οπότε κύτταρα από ζωικά είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για την αποκατάσταση της λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπινων οργάνων αλλά και για την αναζωογόνηση ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος.

Ωστόσο δεν υπάρχει συγκεκριμένος μηχανισμός που να εξηγεί πως λειτουργεί η κυτταροθεραπεία. Κύτταρα πλακούντα προβάτων θεωρούνται η καλύτερη επιλογή αφού τα πρόβατα είναι ισχυρά ζώα και έχουν απίστευτο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα νεότερα κύτταρα προβάτου υποστηρίζουν ότι διεγείρουν τα παλαιότερα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού για θεραπεία τυχόν παθήσεων και ολιστική αναζωογόνηση

Πως γίνεται η εφαρμογή της;

Η κυτταροθεραπεία όπως αποκαλείται γίνεται με 2 εγχύσεις την ημέρα και συνολικά διαρκεί μια εβδομάδα.

 

Για τις επόμενες δυο εβδομάδες ο ασθενής πρέπει να αποφεύγει την σωματική άσκηση, την ηλιακή έκθεση, το κάπνισμα, το αλκοόλ ενώ δίνεται και αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής φαρμακευτική αγωγή για τυχόν παρενέργειες της θεραπείας.

Φήμες αναφέρουν ότι για τον επόμενο μήνα πολλοί Έλληνες αστέρες που δοκίμασαν την συγκεκριμένη θεραπεία χρειάζονταν ένα μήνα για να συνέλθουν από τις παρενέργειες.

Τα αποτελέσματα όμως ήταν εντυπωσιακά μετά από τρεις με τέσσερις μήνες με διάρκεια να κρατάει από δύο μέχρι πέντε χρόνια.

Που προτείνεται η κυτταροθεραπεία;

Επισήμως η κυτταροθεραπεία επιτρέπεται στην Ελβετία και την Γερμανία μετατρέποντας τις δύο αυτές χώρες τουριστικά θέρετρα για ιατρικό τουρισμό παγκοσμίως .

 

Οι διάσημες κλινικές που εξειδικεύονται στις κυτταροθεραπείες τις προτείνουν:

 

–Σε καταστάσεις γενικότερης αδυναμίας και πτώσης ανοσοποιητικού

 

-Σε καταστάσεις ψυχικής και σωματικής κόπωσης λόγω stress, burnout syndrome

 

-Πρόωρη γήρανση

 

-Αρτηριοσκλήρυνση

 

-Δυσλειτουργίες ενδοκρινών αδένων ιδιαίτερα κατά την εμμηνόπαυση

Ωστόσο οι κίνδυνοι που έχουν καταγραφεί είναι αρκετοί και μάλιστα θανατηφόροι.

Αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις αναφέρουν ως παρενέργειες τους αναφυλακτικά shock, εμφάνιση αγγειίτιδας και εγκεφαλίτιδας καθώς και σοβαρών νευρολογικών νοσημάτων .

Στον διεθνή τύπο μάλιστα δεν είναι λίγες οι αναφορές για γνωστά πρόσωπα που έφυγαν σε μικρή ηλικία συνήθως λόγω κακοηθειών μετά από κυτταροθεραπείες.

 

Total
0
Shares
Related Posts