Μάνος Δημονίτσας: Αυτό ειναι το όραμα μου Myeyzin.gr

Το Myeyzin.com από τον Μάιο του 2018 αποτελεί μια πρωτότυπη πλατφόρμα (medical blog) ενημέρωσης επάνω σε θέματα ομορφιάς, αντιγήρανσης και γενικότερου τρόπου ζωής που σου προτείνεται να ακολουθήσεις. Ως ιατρός που παρακολουθεί τις εξελίξεις τις αισθητικής ιατρικής τα τελευταία 12 χρόνια είχα την ιδέα μέσα από αυτό το blog να σου παρουσιάσω και να σου αναλύσω μέσα από την δική μου σκοπιά – εμπειρία και γνώσεις τις ήδη υπάρχουσες θεραπείες αντιγήρανσης αλλά και τις νεοεμφανιζόμενες!

Ακολουθώντας τις τάσεις του εξωτερικού λοιπόν ως άλλος beauty coach σου προτείνω ιδέες και σου προσφέρω προτάσεις , “προπονώντας” με τον τρόπο αυτό εσένα ως αναγνώστη μου να πετύχεις το δικό σου “ευζην”. Μέσω του λογαριασμού μου στο instagram (@mandiamond1) μπορείς να δεις live παρουσιάσεις συστατικών και νέων θεραπειών αλλά και μοναδικές συνεντεύξεις με τους top gurus της αισθητικής ιατρικής του εξωτερικού.

Στο Myeyzin συμμετέχει μια ομάδα επιστημόνων και ειδικών στο τομέα της ιατρικής και αισθητικής παρουσιάζοντας μυστικά αντιγήρανσης, νεότερα αντιοξειδωτικά (beautypedia), cosmetics που ξεχωρίζουν για την δράση τους, προτάσεις fitness και διατροφής καθώς και αναλύονται σκέψεις με την βοήθεια του lifecoach. Τέλος, παρουσιάζονται πορτραίρα ανθρώπων που ξεχωρίζουν – αναγνωρίσιμων ή μη – για τις αξίες τους ή τις δράσεις τους.

Moto του Myeyzin.com είναι να “να μεγαλώνουμε όμορφα” και εγώ προσωπικά ως δημιουργός του δεν έχω να παρά να σε προκαλέσω να δοκιμάσεις τις συμβουλές ομορφιάς που σου προτείνω καθώς “η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας μπορεί να απέχει μόλις μια θεραπεία”.

PS: Μην ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου στο NEWSLETTER του Myeyzin Beauty Club για να ενημερώνεται για ο,τιδήποτε νεότερο!

Total
0
Shares