Η Νέα Ενεργειακή Τεχνική που Έχει Πρόσβαση στην Συνειδητότητα

Η ενεργειακή τεχνική Access Consciousness Bars δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Gary Douglas στις αρχές του 1990 στην Αμερική.

Μία πιστή μετάφραση του όρου θα ήταν Πρόσβαση στην συνειδητότητα μέσω των Bars. Όπου Bars είναι 32 ενεργειακά κέντρα στο κρανίο του εγκεφάλου. Συνδέονται με συγκεκριμένες συναισθηματικές καταστάσεις και πλαίσια της ζωής μας όπως

χαρά,

θλίψη,

σεξουαλικότητα,

δημιουργικότητα,

χρήματα,

έλεγχος,

επικοινωνία,

αγάπη και πολλά άλλα.

Σαν συνειδητότητα χαρακτηρίζεται η ικανότητα να είναι κάποιος «παρών» στην ζωή του κάθε στιγμή.

Έχοντας επίγνωση της εκάστοτε κατάστασης που εμφανίζεται, αντιλαμβανόμενος τα μηνύματα που μεταφέρονται και αξιοποιώντας τα προς όφελός του.

Χωρίς όμως να εισέρχεται στην διαδικασία της κρίσης του εαυτού του ή των άλλων.

Η τεχνική προσφέρει εργαλεία βοηθήσει τους ανθρώπους να βιώνουν μία νέα διαφορετική πραγματικότητα απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα, περιοριστικές

πεποιθήσεις,

κρίσεις του εαυτού,

σωματικές δυσλειτουργίες,

άγχος,

θλίψη,

αυπνία κλπ.

ανασύρονται εικόνες από την ζωή και με την ολοκλήρωση αισθάνονται πιο ανάλαφροι και ξεκούραστοι.

Ουσιαστικά αρχίζεις να νιώθεις παρών στη ζωή σου και το παρελθόν δεν εμφανίζεται με τον ίδιο αγχωτικό τρόπο. Έτσι αλλάζεις τις δυνατότητες των πιθανοτήτων του μέλλοντος σου.

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο της ενεργειακής αυτής τεχνικής είναι να μάθεις να κάνεις «Ερωτήσεις» χωρίς να δίνεις ο ίδιος την απάντηση.. Οι Ερωτήσεις Ενδυναμώνουν ενώ οι Απαντήσεις Αποδυναμώνουν δεδομένου ότι προέρχονται υπό την επήρεια των περιοριστικών πεποιθήσεων που έχουμε για τον εαυτό μας και για την ζωή μας.

Από όσο έχει καταφέρει να εξακριβώσει η επιστήμη, ολόκληρο το σύμπαν αποτελείται από δύο στοιχεία: ύλη και ενέργεια.

Η κάθε σκέψη παράγει ένα παλμό. Οι παλμοί σκέψης είναι μορφές ενέργειας.

Ανάλογα με το τι είδους σκέψεις παράγουμε (θετικές ή αρνητικές) προκαλείται και η αντίστοιχη ενέργεια. Αντίστοιχα οι άνθρωποι και καταστάσεις που θα έλξουμε στη ζωή μας εξαρτώνται άμεσα από την ενέργεια που εκπέμπουμε.. μία θεωρία λέει ότι προσελκύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να έλξουμε.. Αλλάζοντας λοιπόν οπτική και τρόπο σκέψης επιτυγχάνουμε την παραγωγή σκέψεων και ιδεών που εμπλουτίζουν την ζωή μας.

Για την χώρα μας είναι κάτι καινοτόμο ενώ ήδη εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια σε 170 χώρες με εκπληκτικά αποτελέσματα στην αλλαγή της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

 

Total
0
Shares
Related Posts
Read More
1

Αυτό το Καλοκαίρι

Αυτό το Καλκαίρι Και ναι έφτασε η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη στιγμή να φύγουμε διακοπές!!! Διακοπές από την καθημερινότητα,…