Άρια Καλύβα: “Με έχουν απειλήσει μία φορά για ένα ρεπορτάζ”

Στην εκπομπή “Μαγειρεύετε;” βρέθηκε αυτή την εβδομάδα καλεσμένη η Άρια Καλύβα η οποία μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, τις απειλές που έχει δεχθεί λόγω ρεπορτάζ και φυσικά μαγείρεψε το αγαπημένο της ριζότο.

Η δημοσιογράφος Αρια Καλύβα ετοίμασε το αγαπημένο της ριζότο στην εκπομπή του Σωτήρη Καραμίντζα και φυσικά δεν παρέλειψαν να μαγειρέψουν και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

“Είμαι 25 χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ και συνολικά 27 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου για τα ρεπορτάζ που έχω κάνει. Μία φορά με έχουν απειλήσει ένα καλοκαίρι που ήμουνα στη Μύκονο μαζί με το σύντροφό μου, έχω κάνει ένα ρεπορτάζ και έχω δημοσιεύσει μία φωτογραφία ενός κρατούμενου. Και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο που ήταν έγκλειστο των φυλακών. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου γιατί ποτέ δεν έχω αδικήσει κανέναν μέσα από τα ρεπορτάζ που κάνω”

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα ενώ αποκάλυψε πως όπως αλλά δείχνουν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή

“Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και με άποψη. Ξέρουμε και οι δύο πού είναι η κόκκινες γραμμές και πού πρέπει να κινηθούμε μέσα στο σωστό πλαίσιο. Στην εκπομπή υπάρχει ένας υγιής διάλογος υπάρχει ένα ταπεραμέντο συγκεκριμένο όπου μπορούν εκφραστούν όλες οι απόψεις. Εμένα μου αρέσουν οι σταθερές συνεργασίες και θα ήθελα να συνεχίσω και του χρόνου στην ίδια εκπομπή.

Προφανώς και υπάρχουν πρόσωπα που δεν μου αρέσουν στην τηλεόραση και δεν θα μπορούσε να συνεργαστώ μαζί τους”

Όλα τα επεισόδια της εκπομπής μαγειρεύεται μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο κανάλι Μαγειρεύετε; στο Youtube

Total
0
Shares
Related Posts