Τάκης Μικές: Ένας φύλακας άγγελος στις δύο ρόδες!

Οι μηχανοκίνητες μονάδες διάσωσης του ΕΚΑΒ έχουν αποδειχθεί πλέον πώς είναι σωτήριες ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Και η Πατρα η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας διαθέτει της ειδικές μηχανές του ΕΞΑΒ που κυριολεκτικά φτάνουν άμεσα στο σημείο ενδιαφέροντος σώζοντας κυριολεκτικά ζωές.

Ένας από τους διασιμότερους διασώστες οδηγούς των μηχανών του ΕΚΑΒ είναι ο Τάκης Μικές ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει την ζωή του στην πατραϊκή πρωτεύουσα.

Ο Τάκης Μικές είναι ένας από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που ο καθημερινά δίνουν τεράστιο αγώνα για να σώσουν ζωές σε κάθε σημείο της Πάτρας φτάνοντας άμεσα για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να σώσουν κυριολεκτικά ζωές.

Ένα σήμα από το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας αρκεί για να φύγει η μηχανή με τον διασώστη και να φτάσει στο σημείο που χρειάζεται ένα συμπολίτης μας βοηθεια.

Ένας φύλακας άγγελος πάνω σε δύο ρόδες είναι και ο Τάκης Μικές που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για την πάτρα αφού έχει καταφέρει να σώσει την τελευταία στιγμή αρκετού συμπολίτες μας.

Για την καθημερινή προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ με μηχανή, που επιχειρούν στην Πάτρα, αναφέρθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, Τάκης Μικές.

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στον εξοπλισμό που φέρουν συνέχεια πάνω στη μηχανή τους -ακόμα και απινιδωτή- και μπορεί να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν όλες τις επείγουσες καταστάσεις.

«Σε πολλές από τις περιπτώσεις που έχουμε παρέμβει, δεν χρειάζεται μεταφορά του ασθενή στο νοσοκομείο» πρόθεσε ο κ. Μικές, ενώ σημείωσε ότι μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα από το ασθενοφόρο στο σημείο ενός περιστατικού, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη σωτηρία ενός ανθρώπου.

Για την προσφορά του στην Πάτρα αλλά και στην προστασία της ζωής των συμπολιτών μας έχει βραβευτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια παραμένοντας όμως ένας διασώστης on the road

Total
0
Shares