You are currently viewing Ανόρθωση & Σύσφιξη Προσώπου Δίχως Νυστέρι
Ανόρθωση & Σύσφιξη Προσώπου Δίχως Νυστέρι

Ανόρθωση & Σύσφιξη Προσώπου Δίχως Νυστέρι

tigtening

Ανόρθωση & Σύσφιξη Προσώπου

Το μεγαλύτερο άγχος μετά τα 40 είναι η χαλάρωση του προσώπου που παρατηρείται πια όλο και περισσότερο στις Ελληνίδες.
Αυτό λόγω της έντονης έκθεσης στον ήλιο κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι όμως είναι και αποτέλεσμα μη ισορροπημένης διατροφής , αφυδάτωσης και έλλειψης ύπνου.

Οι ίνες κολλαγόνου “χαλαρώνουν” και η ελαστίνη σιγά-σιγά εξαφανίζεται λόγω ηλιακής ελάστωσης. Μαζί με την αμείλικτη βαρύτητα οδηγούν το πρόσωπο σε αναστροφή του τριγώνου της νεότητας σε τετράγωνο κούρασης και ταλαιπωρίας. Πράγμα που αντανακλά έντονα όχι μόνο στην χαλάρωση αλλά και στην θαμπή υφή του δέρματος.

Καινούργιες μη επεμβατικές μέθοδοι υπόσχονται νεανική επιδερμίδα χωρίς να καταφύγεται στον πλαστικό χειρουργό. Ποια είναι αυτές που προτείνω με βάση την δική μου εμπειρία ?

1) Έναρξη ενός κύκλου ενέσιμων μεσοθεραπειών πλούσιες σε συσφιγκτικούς παράγοντες

Όπως το DMAE, το οργανικό πυρίτιο, το συνένζυμο Q10 , το φερουλικό οξύ και τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α & C. Οι θεραπείς γίνονται με την τεχνική των εγχύσεων μέσω μικροπομφών ή μικρονυγμών (nappage).Επαναλαμβάνονται κάθε 2 εβδομάδες και αρκούν 4-5 συνεδρίες για να δεις αποτέλεσμα δυνατό. Καταπληκτικά αποτελέσματα σε «αδύναμους» λαιμούς αλλά και σε λεπτές ρυτίδες του προσώπου. Επίσης άριστη συνεργασία με λίγο BOTOX μέσα στην μεσοθεραπεία για πιο δυνατά αποτελέσματα.

2) Ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης στο βαθύτερο χόριο με αμινοξέα και λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ (SUNEKOS)

Μέσω έγχυσης με ατραυματικές μικροκάνουλες και αναγέννηση της επιδερμίδας μόνο σε 4 συνεδρίες! Οι μικροεγχύσεις πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 10-15 ημέρες και τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 8-12 μήνες μετά.

3) Ραδιοσυχνότητες

Βοηθούν στην χαλάρωση του προσώπου και είναι αρκετά αποτελεσματικές αν εφαρμοστούν εντατικά. Πρόκεται για νέας γενιάς μονοπολικές ραδιοσυχνότητες που αποτελούν μια αρχική επιλογή για όσους αποφεύγουν τις ενέσεις αλλά και οικονομική επιλογή για όσες δεν μπορούν να υποστηρίξουν το HI-FU.

4) HI-FU ή Εστιασμένος Υπέρηχος Υψηλής Έντασης

Στοχεύει στο βάθος δημιουργώντας μικροτραυματισμούς στο υποδόριο και ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη με ασφαλή τρόπο. Επίσης προκαλεί και ένα είδος λιπόλυσης σε περιοχές με έντονες λιποαποθήκες π.χ. διπλοσάγονο. Τα αποτελέσματα φαίνονται στον μήνα που συνήθως χρειάζεται μια επανάληψή του και έπειτα από ένα χρόνο ξανά. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου ανασηκώνεται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανορθώνονται. Οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται και οι βαθιές λειαίνονται. Μπορεί να γίνει και για προληπτικούς λόγους σε νεαρότερα άτομα δεδομένου βοηθά τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και να διατηρήσει το υπάρχον έτσι ώστε να καθυστερήσει η έναρξη της γήρανσης του δέρματος.

5) Rejuvance massage

Ή το μασάζ του φυσικού lift όπου δρα διεγείροντας τους ινοβλάστες να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηά την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού ώστε να αποκτήσει την ελαστικότητα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα δερματικά τριχοειδή επιτυγχάνοντας βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Επίσης δουλέυει στις εκφύσεις και καταφύσεις των μυών για να χαλαρώνει η έντασή τους – η έντονη σύσπαση τους για την οποία οφείλεται η ρυτίδωση του προσώπου. Πρόκειται για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μασσάζ προσώπου που δεν προκαλεί χαλάρωση αλλά αντιθέτως επιτυγχάνει τρομερά αποτελέσματα στην σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου.

Κάντε την εγγραφή σας στο MYEYZIN BEAUTY CLUB